Om oss

 Stjarndistribution Lager

Stjarndistribution Lager 02

StjärnDistributions syfte

Expand Your Potential - så definierar vi syftet med StjärnDistribution. Sedan 1994 har vi spelat en viktig roll för många förlag och andra företag som vill nå ut med sina produkter till återförsäljare och konsument. Samarbeten präglade av flexibilitet och kreativitet är vår stora styrka och passion. Genom att erbjuda helhetslösningar vill vi göra det enkelt för både kunder och uppdragsgivare.

Vår affärsidé

Du har produkten - vi tar hand om resten. Genom att vi tar ansvar för hela hanteringen av produktflödet skapas synergieffekter och ökad effektivisering. Det frigör tid för dig att utveckla och fokusera på din kärnverksamhet.

Våra uppdragsgivare

Vi har idag drygt 200 uppdragsgivare under vårt tak, varav mer än hälften är bokförlag. Vi bedriver även en omfattande grossistverksamhet med både svenska och importerade varor. Bland återförsäljarna finns de flesta av landets bokhandlare och dessutom ett unikt nät av hundratals återförsäljare inom området hälsa och personlig utveckling. För flera av våra uppdragsgivare tar vi hand om försäljningen till både återförsäljare och slutkonsument.

Våra verktyg

Praktiskt taget alla verktyg och system som vi dagligen använder har vi utvecklat själva. De gör oss oerhört effektiva samtidigt som vi har kunnat lösa många problem och utmaningar genom att skräddarsy exakt för vår verksamhet. I dag har vi flexibla och anpassningsbara system som snabbt och enkelt kan möta nya uppdragsgivares specifika behov.

Ekvist är vår plattform för uppdragsgivare som vill ha en hemsida med försäljning och exponering av sina produkter. Våra grafiska formgivare och webdesigners producerar kataloger, säljblad och hemsidor. Med talang för systemutveckling skapar och skräddarsyr vi e-handelslösningar, rapporter, statistik och affärsintegration.

Ett företag som växer stadigt

För att kunna fortsätta växa har vi nyligen genomfört en rad viktiga investeringar. Vi har bland annat ökat vår lagerkapacitet avsevärt med två nybyggda höglager. Vi har installerat en avancerad telefonväxel med en mängd nya funktioner och rejäl kapacitet, och anskaffat en digital tryckpress för att snabbt och med professionell kvalitet kunna leverera alla möjliga trycksaker i små och medelstora upplagor.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan uppfylla just dina behov.

PayEx, ASP.NET, Cisco, nopCommerce