Referenser

sdist_logo_grey

"Hej, vill bara vidarebefordra de fina ord vi just fick höra om er från vår redovisningsbyrå och revisorn som var hos er i januari. Hon var väldigt imponerad och tyckte att ni var enormt serviceinriktade och hjälpsamma, och att ni hade ett fantastiskt bra system med bra koll på grejerna. Toppen helt enkelt - och detta är en mycket noggrann kvinna :)

Vi kan inte annat än hålla med - ni gör ett toppenjobb!

Mvh, Jenny"

Publicerat med tillåtelse från Jenny, Glimra Förlag.

Marit Mossbäck, Soulfoods

Marit Mossbäck"Med hjälp av StjärnDistribution har vi, som litet förlag, kunnat tillhandahålla våra böcker på ett lika proffsigt sätt som vilket annat större förlag som helst. Och tack vare att StjärnDistribution sköter den tråkiga biten av förlagsverksamheten, som lagerhållning, distribution och fakturering, kan vi lägga all vår tid och fokus på att göra det vi är bäst på och tycker är roligast. Genom StjärnDistributions webbsida har vi en tydlig och enkel överblick över vilka kunder vi har och hur stor försäljningen är dag för dag. Dessutom har vi fått jättefina möjligheter att marknadsföra våra böcker i StjärnDistributions produktkatalog och nyhetsbrev via mail, som når ut till Sveriges bokhandlare och flera andra återförsäljare. Jag kan varmt rekommendera StjärnDistribution. De ligger inte bara i frontlinjen när det gäller att hitta nya lösningar, de är alltid tillmötesgående och ger snabb hjälp när det behövs."


Pärlan Fritz, VD, Livshälsa

Pärlan Fritz"Mitt samarbete med StjärnDistribution sträcker sig sex år tillbaka. Under den tiden har vårt företag vuxit och StjärnDistribution har varit en bidragande orsak till det. Vår kärnverksamhet är produktutveckling och marknadsföring och med hjälp av StjärnDistribution har vi blivit avlastade från många delar som annars tagit upp mycket av vår tid. Numera sköter StjärnDistribution lager, leveranser, returer, ordermottagning och vi kör även produktion av trycksaker via dem. De sista två åren har vi även överlåtit importhantering och förtullning till StjärnDistribution. För oss är det ett mycket givande samarbete där de tar hand om många delar åt oss. Detta tillsammans med en trevlig kontakt och ett genuint bemötande gör att jag varmt kan rekommendera StjärnDistribution."


Peter Pettersson, VD, Anarchos förlag

Peter Pettersson"För ett mindre förlag som Anarchos har samarbetet med StjärnDistribution varit ovärderligt, eftersom vi högt värdesätter en snabb, direkt och professionell kommunikation med vår distributör. Detta gäller inte minst när vi vill utnyttja StjärnDistributions tjänster som att exempelvis trycka upp marknadsföringsmaterial eller genomföra kampanjer av olika slag som riktar sig till bokhandeln. Vår erfarenhet är också att StjärnDistribution är ett kreativt och expansivt företag som hela tiden söker efter bättre och effektivare lösningar och som erbjuder nya relevanta tjänster. Som ett exempel på det senare skulle jag vilja nämna en av StjärnDistributions senaste satsningar, nämligen införskaffandet av ett professionellt digitalt tryckeri, något som vi på Anarchos förlag har haft mycket nytta av, inte minst ekonomiskt."

PayEx, ASP.NET, Cisco, nopCommerce